torsdag 14. oktober 2010

ny duk

Jeg blir glad av å se på stoff...ta på dem, stryke over dem..og leke meg med fargekombinasjoner.
dette er resultatet av en slik lek :)
en duk til mitt slitne stuebord, i glade friske, duse, spreke, gamle og nye stoffer!

små ruter, og store ruter..


en liten loppis mugge, med hakk og skår gjør seg godt som vase for en enslig rose...den dedikerer jeg herved til DEG kjære leser :)

5 kommentarer:

 1. Det ble jo superfint! Kanskje jeg må lage noe lignende :)

  SvarSlett
 2. lækkert! :) veldi koseli!
  (og nei, jeg har ikke wallsticker over heele soveromsveggen..! selv om det kunne se sånn ut!)

  SvarSlett
 3. Herleg forfriskande på stovebordet! :) Kanskje eg også må prøve meg noko liknande..tenkte i alle fall å plukke fram symaskina i dag. (Men eigentleg er planen å sy meg nokre nye truser, faktisk..hahaha!) Vi får sjå kva det blir til! ;)

  Den sykkelen du sendte meg lenke til var heilt skjønn! Eg har sett den på adressa.no (trur eg det var), men gløymte heilt at eg tenkte å vise til den! Jaja..

  Ønskar deg ein fargesprakande fredag og ei flott hausthelg!
  KLem

  SvarSlett
 4. Så stilig den duken ble! Skikkelig fin, og god måte å bruke litt mindre stoffbiter på:)

  SvarSlett
 5. Det ble et fint resultat av lek med farger og stoffer ;). Jeg sydde opp en liten haug med lappeløpere til Epla-butikken min i sommer - fort, gjort og litt sånn deilig enkelt ;). Har også en lappeløper på spisebordet vårt - og den går i blått, turkis og brunt - ikke fullt så lang som din - men i tre rekker.

  Jeg har fått så sansen for lilla og brunt sammen. Stor var lykken da jeg kom over en lilla NoaNoa-kåpe til nedsatt pris denne uka. Til brune støvletter f,eks ;).

  Nå er det natta så det synger her. Bursdagsbarnet har hentet inn en kamerat - og de lager spiller noe PlayStation Move og lager vesen i 2. etasje. Er på tide å roe de ned tror jeg. Hei og hopp ;).

  SvarSlett

ville bare si att: