mandag 31. oktober 2011

testing trøndelag

ja, så var husflidsmessa på inderøya overstått!
med stappfull bil, tok vi fatt på den lange turen, veninna mi og jeg.

men, noe må jeg nok ha gjort galt, for det ble ikkeno suksess!
 
bestemødre og mødre som hadde med barna sine, gjorde
sitt beste for å SLIPPE å kjøpe noe til ungene sine, med kommentarer som:
"nei unger, vi er ikke her for å kjøpe noe" hmm...hva har de på ei salgsmesse 
å gjøre da, lurer jeg på..?
 trodde kanskje trønderene likte farger og glade mønstre bedre ;)

standene min ble i allefall full, fargerik og gjenspeilet MEG ganske bra ;)

paradis på gulvet..
blikkbokser og risposer som barna fikk prøve.


dette ble et lite hjertesukk på en mandag herifra!
lover at jeg skal være mer positiv i neste innlegg ;)
og for all del, tusen tusen takk til dere som handlet av meg :)16 kommentarer:

 1. nei, hvorfor er de på salgsmesse da??? Som trønder må jeg bare si Unnskyld! Og fy skamme seg! Hadde jeg vært der, hadde det nok blitt med noe 'meisete' hjem! Er det en elefant jeg skimter nedi kofferten der? Og et sånt smokkesnøre skulle jeg veldig gjerne hatt! Dessuten, det er jo snart jul! Men vi trege trøndere tenker vel ikke så langt...

  Så fint du tok turen iallefall! fin uke til deg!

  SvarSlett
 2. Heisann. Så flott stand du hadde der. Jeg må bare få si at vi trøndere er litt trege, vil gjerne se litt først, så bestemme oss hjemme og ta turen på nytt for å kjøpe... Ikke så lett å kombinere det med salgsmesse nei!
  Men lykke til på andre messer!
  Hilsen en trønder som ikke var der, men som elsker slike messer! =)

  SvarSlett
 3. Det var no trasig! Ikkje godt å vite kva folk er ute etter på slike messer - neste gong kan du jo vere heldig og treffe blink...

  SvarSlett
 4. Så innbydende og fin stand du hadde, bare ergelig at trønderne ikke handlet hos deg!
  Skjønner du er skuffet, det ligger jo så utrolig mye tid bak dette.

  SvarSlett
 5. Kjempefin stand! Så fargerik, og med masse fine ting.
  Så teit at trønderne var så lite kjøpelystne, ikke gi opp! Tror markedslivet kan være hardt (ikke at jeg har noen erfaring). Ingen gang er lik, neste gang blir sikkert bedre:-) Du er så kreativ og flink!

  Ha en god kveld!

  SvarSlett
 6. Hei Gunnhild! Så synd at det ikke ble som forventet på salgsmessa. Vi trøndere liker farger altså, men kanskje ikke de riktige kundene var der du var?? Jeg fikk dessverre ikke tid til å komme innom som jeg hadde håpet. Bloggtreffet var veldig koselig og det varte derfor veldig lenge...måtte jo kjøre et stykke for å komme meg hjem også. Skal jeg sende deg det lilla stoffet? Vet ikke helt hva porto kommer seg på ennå, men det skal jeg sjekke ut på onsdag. Håper du har ei fin uke! Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 7. Vilket härligt stand du hade! Så himla fint, kreativt, lekfullt och färgrikt! Jag förstår om barnen blev sugna. Men märkliga människor de där mammorna, som gick på en mässa utan att vilja köpa.
  Jag är väldigt sugen på att prova att stå på en julmarknad...men jag är också lite osäker på om det verkligen kan löna sig eller om det blir som du upplever, att alla är snåla och bara "vill titta". Visserligen är det ju kul att prata med folk och vara ute och visa upp sina alster, men om man åker på marknad eller salgsmessa så vill man ju liksom sälja. Det är ju lite det som är poängen. ;-)
  Kanske kan inlägget på min blogg idag pigga upp dig lite.
  Och förresten behöver du inte alls vara mer positiv i nästa inlägg! Man får vara butter och besviken på snåla kunder! Jag förstår dig! :-)

  SvarSlett
 8. Hadde ikke fått med meg at du skulle til Inderøya, ellers hadde jeg sannelig svippa innom etter bloggtreffet:) Vi snakka om det:)
  Har vært på messe jeg også med våre ting, labert salg dessverre:( Bedre lykke neste gang:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 9. Så flott du hadde stilt opp tingene dine og masse herlig farge - jeg er sikker på at jeg hadde hatt lyst til å kjøpe mange ting der!

  Har lurt selv på hvordan det er å selge på ei slik messe, så dumt at det ikke ble en god opplevelse. Det er slikt man ikke har lyst til å oppleve.

  Hadde du satt veldig høye priser? Mange ganger tror jeg ikke folk er klare over hvor mye arbeid som ligger bak slike hjemmesydde produkter. Vi er så vant til alt det billige som er masseprodusert i Asia...

  Håper uken din blir fin selv om helgen ikke ble som du hadde håpet :-)

  SvarSlett
 10. JEg heier på deg! Stå på:)

  Hilsen PositivtilGunnhilsFargerikeMeiseProdukterTreigTrønderSvigerinne:)

  SvarSlett
 11. Svigerinnge skulle det stå:)

  SvarSlett
 12. Du skulle vært i min del av trøndelag. Da skulle JEG gått bananas i standen din. Bedre lykke neste gang. Standen din var rett og slett perfekt. Synd når en har brukt så mye tid og reist langt.

  SvarSlett
 13. åh, dere er så herlige! tenk å få så mange kjekke, støttende kommentarer ;) dere løfter meg opp, og nå er jeg GLAD igjen!

  SvarSlett
 14. Det ser väldans fint ut! Och vilka knäppskallar som går på marknad när dom inte vill handla. :-/

  Och du... TACK för tyget! Jag är helt kääääär i det!

  SvarSlett
 15. Du er superflink! Hadde jeg vist at du var der, så burde jeg tatt meg en tur. Du lager bare så utrolig mye lekkert Gunnhild! Stor klem!

  SvarSlett
 16. Standen din var kjempefin Gunnhild!!
  Skjønner ikke hvorfor de ikke kjøpte noe jeg, vertfall ikke hvis de var på salgsmesse. Du har da så mye lekkert. Nei, de kan gå å legge seg for min del ;)

  Klæm og klæm

  SvarSlett

ville bare si att: